Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

7,0 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
7,2
Bekvämlighet
6,3
Boendets läge
8,0
Faciliteter
6,2
Personal
7,6
Prisvärt
6,7
Recensioner
    se
    7,5
    6 februari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Fredrik
    se
    7,9
    28 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Lena
    se
    6,7
    11 oktober 2017
    Kan ändå tycka att det var Okay. Läget är bra och inte superdyrt.
    Frukosten, för mycket sötsaker som kakor. Endast 1 sorts matbröd. Ingen bacon, dålig planering av kökets personal! Att lägga upp 10 ostskivor när det är fullt på hotellet innebär att hon fick springa varje minut och fylla på, vilket var väldigt störande eftersom man fick flytta sig varje gång. Likadant med äggröran.... räckte till 3 personer. Borde öppnat tidigare eftersom det inte fick plats fler än ca10-15 personer åt gången så var det lång kö ner till rummet. Därför kändes det stressigt att man skulle äta fort.
    Mannen som jobbade i receptionen på dagarna var otroligt hjälpsam. Bra läge. Trevligt att kunna göra kaffe och te på rummet.
    paulina
    se
    6,7
    17 september 2017
    Helt klart okej!
    Wi-fi funkade bara om man hade rummen längst ner.
    Personalen var väldigt hjälpsamma och trevliga. Rent och fräscht. Nära till tunnelbanan och många restauranger och pubar.
    Lena
    se
    7,1
    17 september 2017
    Hyfsat
    Frukosten var inte en höjdare. Massor med kakor och andra söta bakverk. En sorts toast! Pålägg var några skivor torr ost. Ingen bacon eller korv. Väldigt svårt att få det att fungera när det öppnar så sent. Alla vill äta samma tid. Då finns det inte plats. Öppnar 7.30 vard. 8.00 helg. Bättre att öppna tidigare så kanske det skulle gå att hinna med att få småvarmt, kaffe, och allt räcka. Det blev otroligt springande i detta lilla utrymme för personalen. Kanske man kan lägga upp mer än 8 skivor ost vid påfyllnaden. 4 bord med 3-4 stolar och ändå fick vi flytta oss varannan minut så att personalen kunde springa och fylla på.... Tror att det var 16-17 rum så det var verkligen kö för att få äta!
    Fantastisk fin service av dagpersonalen i reseption. Det är gulliga rum! Städningen var bra. Härligt att kunna dricka kaffe och te på rummet.
    se
    6,2
    17 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Magnus
    se
    7,1
    8 juli 2017
    Prisvärt men undvik källaren
    När vi anlände tidigt för att lämna väskorna så bad vi om ett rum som inte låg i källaren och fick svaret att det var inget problem. Sedan är vi kom tillbaka så fanns endast ett rum i källaren kvar. Mannen i receptionen skyllde på att han som jobbat tidigare inte berättat om det. Men vi blev lovade att få byta dagen efter och det gick bra. Rummet i källaren var klart sämre än rummet på bottenvåningen, både mer instängt och smutsigare i duschen.
    Utmärkt läge nära Paddington, nära Hyde park, gångavstånd till Oxford street. Bra pub'ar nära. Helt ok frukost.
    se
    7,9
    22 juni 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    8,3
    9 juni 2017
    Badrummet var extremt litet, hade handfatet i knäet när man satt på toan. fick sitta vinklad vilket inte var så skönt alla gånger.
    Lugnt, tyst och bra läge. Nära till/från Paddington och Hyde park, valde att inkludera frukost och det var över förväntan, enkel (klassisk engelsk) men ändå rejäl.
    Amanda
    se
    7,5
    5 juni 2017
    Helt okej!
    Det är lite små skabbigt, men för en weekend fungerar det. Väldigt hårda sängar.
    Trevlig personal. Helt okej frukost.
    Pia
    se
    8,8
    2 juni 2017
    Mysigt hotel med centralt läge
    Ena sänglampa var sönder. Trång trappuppgång.
    Hjälpsam personal! Bra wi-fi. Bra läge centralt. Väldeligt nära cykeluthyrning.
    se
    6,7
    5 april 2017
    Helt okej om du inte tänkt hänga på hotellet! 😊
    Jätte litet badrum och dåligt tryck på vattnet i duschen! Jätte många trappor som var väldigt smala och lite små farliga!
    Nära till det mesta, och även gång avstånd till Paddington station! God äggröra och toast!
    Barbro
    se
    7,9
    3 mars 2017
    Utan att be om det fick vi byta från en väldigt litet rum till ett stort rum :-). Stort tack!
    Andreas
    se
    7,5
    3 mars 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Therese
    se
    7,9
    2 mars 2017
    Perfekt läge och trevlig personal!
    Frukosten var mycket enkel och enformig, men barnen uppskattade den då det fanns yoghurt, flingor med mjölk, våfflor och annat "barnvänligt".
    Blev först hänvisade till ett familjerum i källaren. Men när vi berättade att vi inte var nöjda med det, erbjöds vi genast ett rum på entréplanet som hade en betydligt bättre standard. Hotellpersonalen var mycket trevlig och tillmötesgående under hela vistelsen, läget var helt perfekt med gångavstånd till det mesta!
    Jan
    se
    5,4
    28 februari 2017
    Inte vad jag förväntat mig!
    Trångt enkelrum utan avställningsytor. Ofta 15min spolning innan dushvatten kom fram. Inget bord, dåligt med skåp och hyllor. Fick hänga upp ytterkläder på toaletten. Endast 1 lampa i taket. 1 bordslampa.
    Personalen helt ok!
    Lottalis
    se
    7,5
    24 januari 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    6,7
    24 december 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Diana
    se
    10
    19 december 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Kerstin
    se
    7,1
    17 december 2016
    Bra läge i London
    Smal trappa. För mycket sötsaker till frukost.
    Uppskattade att jag fick lämna mitt bagage över dagen. Frukosten var bra, hade förståss sett mer av smörgåspålägg än söta kakor och marmelad. Trevliga och serviceinriktade killar i receptionen. Bra läge i London, närmare tunnelbanan Edgware Road än Paddington, men man promenerar lätt ner på stan.
Laddar recensioner
Stäng